GEOENERGIAN ASIANTUNTIJOITA – SAARISTON KAIVONPORAUS

Olemme toimittaneet ekologisia, paikallisia ja puhtaita energiaratkaisuja sekä poraustöitä jo vuosikymmenien ajan perheyrityksemme luottamukseen perustuvalla asenteella. Erityisosaamisemme on kallioperäinen maalämpö.

Pitkä kokemuksemme saariston haastavista olosuhteista on kasvattanut vankan ja asiantuntevan osaamisen missä tahansa ympäristössä. Nykyään toimimme koko Varsinais-Suomen alueella.

MEIDÄN TARINAMME

HELPPOA ARKEA JA HYVÄÄ ELÄMISTÄ.
SIITÄHÄN SE KAIKKI LÄHTI.

Me Saariston Kaivonporauksessa haluamme auttaa ihmisten elämää tavalla, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia: sekä ihmisten arkisissa puuhissa että ainutlaatuisen maapallomme vaalimisessa.

Katseemme on ollut tulevassa jo vuodesta 1970, kun perustajamme Bertel Fjäder hankki ensimmäisen porausvaununsa. Saariston vaikeat olosuhteet olivat haasteellisia: paljon matalia lahtia ja ahtaita kalliokoloja. Suunnittelimme ja toteutimme kuitenkin oman poravaunun ja sille kuljetusaluksen, joiden avulla pääsimme tuomaan vettä ihmisten arkeen.

Tulevaisuus oli mielessämme myös silloin, kun Bertelin sisarenpoika Peter Kronberg sai perheyrityksen vastuun kannettavakseen vuonna 1990. Peter halusi lähteä tuomaan maalämpöä ihmisille kestäväksi vaihtoehdoksi muille energiaratkaisuille. Toimitimmekin ensimmäisen maalämpöpaketin asiakkaalle porareikineen, letkuineen ja laitteineen jo vuonna 1994.

Tänään elämme jo kolmannessa sukupolvessa, kun Peterin veljenpoika Jimmy Kronberg johtaa yritystä. Kannamme perheyrityksemme pitkää perinnettä ja vankkaa kokemusta ylpeydellä. Porukkamme koostuu mahtavista persoonista, jotka työskentelevät rehdillä asenteella, pilke silmäkulmassa ja maan parhaalla ammattitaidolla.

Mitä sitten olemme saaneet aikaan? Olemme säästäneet tuhansia euroja ihan tavallisten ihmisten rahapusseista, jotka nyt riittävät paremmin elämisen muihin menoihin. Olemme vaalineet ympäristöä asentamalla jo yli 1600 maalämpöjärjestelmää, jotka säästävät jokainen vuosittain hiilidioksidipäästöjä keskimäärin 23 henkilön Helsinki–Lontoo-lentomatkan verran.

Mutta se tärkein: olemme saaneet aikaan lukuisia aurinkoisia hymyjä.

Meille asenne työhön lähtee mutkattomasta palvelusta. Me pidämme huolta koko asennuksesta sen suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka. Kaikki saman katon alta löytyvät palvelut ja pitkän perinteen tuoma taito toimivat työmme laadun takeena.

VISIOMME

HYVINVOINTIA SINULLE
JA MAAILMALLE

Me rakennamme maailmaa, jossa sekä ihminen että ympäristö voivat hyvin.

Haluamme olla kokonaisvaltaisesti ja ainutlaatuisesti palveleva energiatalo, joka luo sekä nykyisille että tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

MISSIOMME

ELÄMISEN PERUSTARPEITA TINKIMÄTTÖMÄSTI JA TUNTEELLA

Tarve lämmölle ja puhtaalle vedelle on aina olemassa. Me toimitamme elämisen perustarpeet ihmisille, jotta elämä ja arki olisi huolettomampaa. Tapamme toimia perustuu pitkään kokemukseen, tinkimättömään laatuun ja aitoon tunteeseen. Kuuntelemme asiakkaamme kaikkia tarpeita ja luomme ammattitaidolla kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen.

ARVOMME

ELINVOIMAINEN YMPÄRISTÖ

Puhdas ja elinvoimainen ympäristö ovat arvojemme ytimessä. Vaalimme ympäristöä ja haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että maapallomme säilyy ennallaan ja voi hyvin.

AITO HALU AUTTAA

Ennen kaikkea, me välitämme – sekä ihmisistä että maailmasta. Tuomme hymyn kasvoille ja huojentuneen olon harteille. Pidämme myös huolta toisistamme ja kehitämme taitojamme jatkuvasti, jotta voisimme auttaa muita vielä paremmin.

LUOTTAMUS

Jo yrityksemme pitkä historia todistaa sen, että olemme tosissamme toimintamme suhteen. Meille luottamus on kunnia-asia. Teemme asiat kunnolla ja seisomme sanojemme takana. Reiluus ja rehellisyys kuuluvat olennaisesti ajattelutapaamme.

Video historiastamme

ME USKOMME JATKUVAAN KEHITYKSEEN

Huippuosaaminen ja alan paras laatu edellyttävät jatkuvaa kehitystä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa ajattelua. Me kehitämme toimintaamme aktiivisesti, jotta voimme palvella asiakkaitamme alan parhaalla mahdollisella tietotaidolla. Jatkuva kehityskyky, osaava henkilökunta ja huipputason laitteisto ovat yrityksemme tukeva perusta.

Asiantuntijuuden kartuttamiseksi kuulumme alan liittoihin, jotka mahdollistavat kokemusten jakamisen ja verkottumisen. Kuulumme Suomen kaivonporaajien liittoon Poratekiin, Suomen lämpöpumppuyhdistykseen Sulpuun sekä Ruotsin kaivonporaajien liittoon Geoteciin.

ENERGIARATKAISUT JA PORAUSTYÖT
TINKIMÄTTÖMÄSTI JA TUNTEELLA
#TEEFIKSUPÄÄTÖS

EKOLOGISET,
KESTÄVÄT JA
TALOUDELLISET
RATKAISUT

PITKÄ KOKEMUS
ENSIMMÄINEN MAALÄMPÖ-
JÄRJESTELMÄ ASENNETTU

1994

PERHEYRITYS
PERUSTETTU VUONNA

1970

VAIVATTOMAT AVAIMET
KÄTEEN -RATKAISUT

JATKUVA ASIANTUNTIJUUS
3:S SUKUPOLVI

OMA KALUSTO
5 PORAVAUNUA

TOIMINTA-ALUEENA
KOKO VARSINAIS-SUOMI

YLI 1600

ASENNETTUA THERMIA-
MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄÄ

AINA UUSINTA 
TIETOA JA TAITOA
MUKANA VAIKUTTAMASSA:

SUURKIINTEISTÖJEN ENERGIARATKAISUT

SUURESSA ROOLISSA
VUODESTA 2010

JUURET SAARISTOSSA

6,8
MILJOONAN EURON
LIIKEVAIHTO 2022 (9kk)

32
TYÖNTEKIJÄN
YHTEISÖ

SAARISTON KAIVONPORAUS OY
SKÄRGÅRDENS BRUNNSBORRNING AB
GROPAKSENTIE 131, 21610 KIRJALA
www.kaivonporaus.com