Kiinteistöjen modernit energiaratkaisut

Merkittävät säästöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Maalämpö soveltuu erinomaisesti suurille kiinteistöille. Järjestelmään voi kätevästi integroida muita lämmitysmuotoja, kuten esimerkiksi kaukolämmön tai poistoilman lämmöntalteenoton. Tämän lisäksi hyötysuhdetta voi kasvattaa entisestään esimerkiksi aurinkopaneeleilla, joiden avulla käyttökustannukset pienenevät entisestään.

Maalämmöllä vuosikymmenien kestävät lämmitys- ja viilennysjärjestelmät

Uudiskohteen lämmitysjärjestelmän valinta vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuden kustannuksiin. Toimintaperiaatteemme on se, että järjestelmämme tulee olla kestäviä, kohteeseen sopivia ja palvella vuosikymmenien ajan. Mitoitamme järjestelmämme aina niin, että energian peittoaste on vähintään 95 %. Tehokkaan järjestelmän avulla käyttökustannukset pysyvät pieninä pitkälle tulevaisuuteen.

Samaan järjestelmään voidaan asentaa myös maakylmä ja poistoilman lämmöntalteenotto, joiden avulla kiinteistön lämmitys ja viilennys ratkaistaan erittäin kustannustehokkaasti. Aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa järjestelmälle käyttösähkö, jolloin kiinteistön lämmitystarve voidaan parhaassa tapauksessa hoitaa omavaraisesti.

Räätälöimme aina järjestelmämme jokaiselle kohteelle. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset uudelle kiinteistöllesi aidosti modernin lämmitysjärjestelmän, oli sitten kyseessä rivitalo, kerrostalo, toimistorakennus, kauppakiinteistö tai teollisuusrakennus.

Lämmitysjärjestelmän modernisointi saneerauskohteissa

Kiinteistön energiasaneeraus on erinomainen tapa pienentää pitkäjänteisesti lämmityskuluja, nostaa kiinteistön arvoa ja energiatehokkuutta. Maalämpö ja poistoilman lämmöntalteenotto ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja ja ne voidaan lisäksi yhdistää toisiinsa. Molemmat soveltuvat myös esimerkiksi kaukolämpöön yhdistettynä.

Tärkeä huomio on se, että vesikiertoinen lämmönjakoverkosto vaaditaan. Myös tontin ominaisuudet vaikuttavat porausmahdollisuuksiin, ja ammattilaisemme kartoittavat ja suunnittelevat kiinteistöllesi parhaan ratkaisun korkealla energian peittoasteella. Ratkaisu voi olla hybridi, eli maalämmön ja poistoilman lämmöntalteenoton sekä joissakin tapauksissa kaukolämmön yhdistelmä.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset saneerauskohteeseesi kestävän, modernin ja kustannustehokkaan energiaratkaisun!

Poistoilman lämmöntalteenotto

Kiinteistöjen poistoilmassa piilee voimavara, jota kannattaa hyödyntää. Poistoilman mukana ulos kulkeutuu suuri osa rakennuksen lämmitysenergiasta. Ottamalla tämän lämmön talteen ja ajamalla sen takaisin lämmönjakoverkostoon voidaan tehdä suuria säästöjä lämmityskuluissa.

Poistoilman lämmöntalteenotto on kannattava sijoitus ja sen voi vaivattomasti yhdistää maalämpö- ja kaukolämpöjärjestelmään. Etenkin silloin, kun tontille on mahdoton porata riittävää määrää lämpökaivoja, voidaan energiantarve paikata poistoilman lämmöntalteenoton avulla.

Paljon lämpöä tuottavat kiinteistöt, kuten esimerkiksi leipomot ja tuotantolaitokset, ovat otollisia kohteita poistoilman lämmöntalteenotolle. Järjestelmällä resurssien hyötysuhde kasvaa, ja ulkoilman sijaan poistoilma lämmittääkin kiinteistöä.

Kiinteistön lämmitysjärjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen

Meillä Saariston Kaivonporauksella on aina ollut katse tulevaan. Toimitimme ensimmäisen maalämpöjärjestelmämme vuonna 1994 ja haluamme aina edustaa tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme ja ympäristömme hyväksi.

Meiltä saat kiinteistöösi ratkaisun, joka palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen. Panostamme merkittävästi uuden oppimiseen, jotta voisimme nyt ja huomenna tarjota sinulle parhaan mahdollisen energiaratkaisun, joka antaa sinulle pitkäjänteisesti säästöjä, energiatehokkuutta ja lisäarvoa.

Ota meihin yhteyttä, niin löydämme kiinteistöllesi juuri oikean energiaratkaisun.

NÄIN PROJEKTI SUJUU

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

1. Yhteydenotto

Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi.

2. Kartoitus ja suunnittelu

Tulemme käymään kiinteistölläsi ja kartoitamme tarpeesi.

3. Tarjous ja sopimus

Teemme sinun tarpeidesi pohjalta räätälöidyn tarjouksen.

4. Aikataulutus ja toimenpideluvat

Suunnittelemme projektin aikataulut. Toimenpideluvat haetaan ennen työn aloittamista.

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

5. toteutus

Kääritään hihat ja ryhdytään töihin. Teemme tarvittavat poraukset, vaakatyöt, kollektori- ja laiteasennukset.

6. Käyttöönotto

Suoritamme mahdolliset säädöt ja opastamme laitteen käytön. Neuvomme myös huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja voimme sopia sinulle huolettoman huoltosopimuksen.

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

7. Säästöt

Voit rentoutua – säästöjä alkaa kertyä heti.

8. Elinvoimainen ympäristö

Olet tehnyt vastuullisen valinnan. Ympäristö kiittää ja voi hyvin.

Jätä viesti alle, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

SEURAA MEITÄ

Vesikampanja
16.5.-11.8.2024

Tilaa porakaivon pesu tai uusi porakaivo

Saat vesianalyysin kaupan päälle!