EKOLOGISET ENERGIARATKAISUT JA PORAUSTYÖT – KOTITALOUKSILLE JA KIINTEISTÖILLE

Me uskomme, että tulevaisuuden kestävät ratkaisut ovat huolettomia sekä yksilöille että ympäristölle. Meillä Saariston Kaivonporauksessa on vankka asiantuntijuus ja pitkä kokemus ekologisista energiaratkaisuista, jotka ovat sekä taloudellisia että ympäristöä vaalivia.

Meille asenne työhön lähtee mutkattomasta palvelusta. Korkeatasoinen suunnittelutyö, huippuluokan kalusto ja aidosti osaava henkilöstömme toimivat laadun takeena. Me pidämme huolta koko asennuksesta sen suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka.

Toimitamme ratkaisumme aina räätälöidysti kyseisen kiinteistön tarpeiden mukaan – niin kotitalouksille kuin suuremmille kiinteistöille.

EKOLOGISET ENERGIARATKAISUT

Suunnittelemme jokaiseen kiinteistöön siihen parhaiten sopivan energiaratkaisun aina kyseisen kohteen energiankulutuksen ja tarpeen mukaan. Valitsemme sinulle parhaan pumppuratkaisun: maalämpöpumpun tai kiinteistölämpöpumpun. Oikea mitoitus on energiakaivon tehokkuudessa ensiluokkaisen tärkeää, jotta siitä saadaan paras mahdollinen hyöty. Oikein mitoitettu energiakaivo tuottaa energiaa käytännössä ikuisesti.

VAIKUTA VALINNOILLASI

Kiinteistöjen energiaratkaisuilla on kauaskantoisia vaikutuksia – sinä voit olla osa parempaa huomista. Energiaratkaisumme käyttävät hyväksi luonnon omaa uusiutuvaa energiaa. 

Esimerkki ympäristösäästöistä vuodessa, kun 120 m² omakotitalo siirtyy sähkölämmityksestä maalämpöön:

CO2-PÄÄSTÖT VÄHENEVÄT VUODESSA 

3308 kg

Tällainen päästömäärä vastaa:

164 kpl Turku–Helsinki välisiä automatkoja

23 kpl Helsinki–Lontoo välisiä lentomatkoja

1521 kpl taksimatkoja, joiden pituus on 15 km

Maalämpö

Geoenergia eli tuttavallisemmin maalämpö on puhdasta ja paikallisesti tuotettua luonnon omaa energiaa. Auringon energia varastoituu maan pintakerroksiin ja kallioperään, joista energiaa saadaan kerättyä uusiutuvalla ja nykyaikaisella tavalla käyttöösi. Lämpöpumput keräävät varastoitunutta energiaa kustannustehokkaasti sekä lämmitykseen että viilennykseen ympäri vuoden.

Ilmavesiratkaisut

Lämmitystä, viilennystä ja lisäksi lämmintä vettä yksinkertaisella tavalla – ilmavesilämpöpumppu on kätevä ja mutkaton ratkaisu kodin lämmitysjärjestelmäksi. Vuosittaiset suuret säästöt lämmityskustannuksissa on ehdoton ilmavesilämpöpumpun tarjoama etu. Ilmavesilämpöpumppu on myös luontoa säästävä vaihtoehto, sillä se kerää ympäristöystävällisesti energiaa auringon lämmittämästä ulkoilmasta.

Kiinteistöjen energiaratkaisut

Maalämmön hyödyt nousevat sitä merkittävämmiksi, mitä suuremmasta kiinteistöstä ja täten energian tarpeesta on kyse. Geoenergia mahdollistaa kustannustehokkaat, toimintavarmat ja hiilijalanjälkeä pienentävät ratkaisut rivi- ja kerrostaloihin sekä suurempiin kiinteistöihin. Geoenergian ehdottomiin hyötyihin lukeutuu myös sen tarjoama mahdollisuus kiinteistön lämmityksen lisäksi viilennykseen.

Porauspalvelut

Vesikaivot

Modernit vesikaivoratkaisut varmistavat vedentulon ja makean veden vaikeammissakin olosuhteissa – myös saarilla. Asennamme, automatisoimme ja korjaamme kaivot juuri sinun kiinteistösi tarpeen mukaan. Pitkä historiamme saariston olosuhteista takaa vankkumattoman ammattitaidon poraustöissä missä olosuhteessa vain.

Porapaalutus ja vaakaporaus Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

Porapaalutus

Porapaalutus on nopea, sujuva ja turvallinen vaihtoehto rakennusten tukevaan perustukseen. Kestävä ja kunnolla luotu perustus porapaalutuksella auttaa sinua myös välttymään maankaivuu- ja maansiirtotöiltä sekä painumisongelmilta.

NÄIN PROJEKTI SUJUU

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

1. Yhteydenotto

Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi.

2. Kartoitus ja suunnittelu

Tulemme käymään kiinteistölläsi ja kartoitamme tarpeesi.

3. Tarjous ja sopimus

Teemme sinun tarpeidesi pohjalta räätälöidyn tarjouksen.

4. Aikataulutus ja toimenpideluvat

Suunnittelemme projektin aikataulut. Toimenpideluvat haetaan ennen työn aloittamista.

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

5. toteutus

Kääritään hihat ja ryhdytään töihin. Teemme tarvittavat poraukset, vaakatyöt, kollektori- ja laiteasennukset.

6. Käyttöönotto

Suoritamme mahdolliset säädöt ja opastamme laitteen käytön. Neuvomme myös huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja voimme sopia sinulle huolettoman huoltosopimuksen.

Ekologiset energiaratkaisut Varsinais-Suomessa Saariston Kaivonporaus

7. Säästöt

Voit rentoutua – säästöjä alkaa kertyä heti.

8. Elinvoimainen ympäristö

Olet tehnyt vastuullisen valinnan. Ympäristö kiittää ja voi hyvin.

Jätä viesti alle, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

SEURAA MEITÄ

Vesikampanja
16.5.-11.8.2024

Tilaa porakaivon pesu tai uusi porakaivo

Saat vesianalyysin kaupan päälle!