Saariston Kaivonporaus yhteistyökumppanina toteuttamassa Paraisten Koirabaanan kuntoportaita

Saariston Kaivonporauksen väki on ollut vahvasti mukana mahdollistamassa Paraisten Pajbakantien uusien kuntoportaiden pystyttämistä.

Länsi-Turunmaan Yrittäjät ry:n johtama hanke ihmisten yleisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi sai idean kuntoportaiden toteuttamiseksi. Koirabaanalle rakennettujen kuntoportaiden idea lähti alunperin hallituksemme puheenjohtajan Johan Kronbergin ajatuksesta, jota hän lähti kehittämään yhdessä toimitusjohtajamme Jimmy Kronbergin ja Tarmo Tuomisen kanssa.

Koirabaanan kuntoportaat ovat mitoiltaan 470 askelmaa ja 180 metriä pitkät sekä 50 metrin korkeuteen ulottuvat. Ne toimivat loistavana liikuntamahdollisuutena kaiken ikäisille ihmisille ja tarjoavat myös upean näköalapaikan luonnosta nauttiville.

Saariston Kaivonporaus toimi yhteistyökumppanina taloudellisesti, mutta myös sekä itse portaiden rakentamisessa että muissa talkootoimissa. Nykyään osallistumme tietenkin myös portaiden hyödyntämiseen ja niistä nauttimiseen omalla vapaa-ajallamme.

Lue lisää Koirabaanan portaista osoitteessa https://koirabaana.fi/.

Poratek Uutiset 2021

Suomen Kaivonporausurakoitsijat ry:n tiedotuslehden Poratek Uutisten juhlavuoden numero on julkaistu! Vuoden numero on täynnä ajankohtaista porausalan tietoa, ja tietoa Poratekin 25-vuotisesta historiasta! Poratek Uutiset on

Lue lisää »

Energiaseminaari 16.11.2021

Osallistuimme Turku Science Parkin järjestämään energiaseminaariin, missä teemana oli toimenpiteet ilmaston lämpenemisen ja hiilidioksidipäästöjen ehkäisyksi. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin tapahtumajärjestäjän sivuilla: https://businessturku.fi/tapahtumat/energiaseminaari-2021/ Åbo Underrättelser kirjoitti

Lue lisää »

Poratek Uutiset 2020

Suomen Kaivonporausurakoitsijat ry:n tiedotuslehti Poratek Uutiset 2020 on julkaistu! Vuoden numero on täynnä ajankohtaista porausalan tietoa, ja sieltä löydät myös artikkelin 50-vuotiaasta historiastamme! Poratek Uutiset

Lue lisää »

Video historiastamme

Teetimme videon missä Bertel Fjäder kertoo yrityksemme historiasta ja nykyinen toimitusjohtajamme Jimmy Kronberg kertoo tämän päivän tilanteesta ja kehityksestä.

Lue lisää »

Vesikampanja
16.5.-11.8.2024

Tilaa porakaivon pesu tai uusi porakaivo

Saat vesianalyysin kaupan päälle!