Öljyn hinta ajaa uudistusta

Turun vanhalla Halistenmäellä, satavuotisten talojen ympäröimänä, seisoo Hannu Reimanin talo. Reimanit ovat asuneet talossa yli 20 vuotta.

Talo on rakennettu mahdollisimman ekologisin keinoin ja materiaalein, ja öljylämmityksestäkin luovuttiin, vaikkei se lämmitysjärjestelmänä ollutkaan vielä aikaansa elänyt. Öljyn hinta oli kuitenkin mietityttänyt ja kuluja haluttiin vähentää, joten maalämmölle annettiin mahdollisuus. 

Uuden maalämmöllä toimivan lämmitysjärjestelmän vaivattomuuteen ja huoltokustannuksiin ollaan oltu tyytyväisiä. Reiman suosittelee ehdottomasti maalämpöä, ja hänen suositustensa kautta myös työkaveri ja siskon tyttären perhe ovat ottaneet samaisen lämmitystavan koteihinsa käyttöön.

Thermia-järjestelmästä oltiin jo aluksi vakuuttuneita, koska taustalla on iso toimija. “Ennen kaikkea tää yhteistyö Saariston Kaivonporauksen kanssa kävi mun mielestä tosi hyvin”, toteaa Reiman mielissään. Kolmen vuoden maalämpökokemuksella hän vahvistaa, että he ovat lämmitysjärjestelmään kovin tyytyväisiä.

Ota meihin yhteyttä

Jimmy Kronberg

Toimitusjohtaja | Energia-asiantuntija

Pientalot ja kiinteistöt: uudiskohteet ja lämpösaneeraukset

040 547 8629
jimmy@kaivonporaus.com

Martin Laine

Energia-asiantuntija

Pientalot: uudiskohteet ja lämpösaneeraukset

040 557 5043
martin@kaivonporaus.com

Kari-Pekka Kuusrainen

Energia-asiantuntija / projektijohto

Kiinteistöt: uudiskohteet ja lämpösaneeraukset

040 350 2075
kari-pekka.kuusrainen@kaivonporaus.com

Messutarjous
1.-29.2.2024

Kannetaan yhdessä vastuuta

Maksetaan lämmityskulut puoliksi ensimmäisenä käyttövuotena.